Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Andelsbolig til salg, Tilst, Langørvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1365056
  • Andelsbolig
  • 39 m2
  • 2
  • Ikke angivet
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Andelsbolig

Andelsbolig fra 2004 med hyggelig have
Nu udbydes denne lyse 2-værelses andelsbolig beliggende på Langørvej.

Lejligheden indeholder: Entré som er godt kombineret med køkkenet. Køkkenet er i koksgrå elementer med lyse bøgetræskanter. Fra stuen er der udgang til en dejlig vestvendt terrasse, hvor man kan nyde eftermiddags-og aftensolen. Stue og værelse er begge af en god størrelse. Pænt og lyst badeværelse med grå gulvklinker med gulvvarme.

Udvendigt er ejendommen opført i gule H+H elementer samt lette facadepartier med vinduer og døre i træ/alu fra Velfac. Der bliver således ingen vedligeholdelse på ejendommen de næste mange år.

Til lejligheden hører pulterrum og adgang til fællesarealer. Der er gratis parkering lige ved ejendommen. Der er ansat en vicevært, som klarer alle udenomsarealer.

Der er kort afstand til indkøb, uddannelsesinstitutioner, daginstitutioner, idrætsanlæg samt off. transport. Endvidere er der ca. 10 min. til Aarhus C.

Forældrekøb og udlejning er tilladt i andelsforeningen.

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...