Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Andelsbolig til salg, Århus C, Trepkasgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306726
  • Andelsbolig
  • 101 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 7.923 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

SJÆLDENT UDBUDT ANDELSLEJLIGHED TIL SALG - Aarhus C, [xxxxx] 25

Forældrekøb tilladt.

Vi sælger vores dejlige andelsbolig beliggende på Frederiksbjerg i Aarhus C.

Lejligheden er total istandsat i 2017 med respekt for de gamle originale detaljer, herunder stuk overalt, originale radiatorskjulere og originalt indbygget vitrineskab i køkkenet.

Boligen består af en stor fordelergang, stor stue, spisestue, stort soveværelse, ekstra værelse, badeværelse, køkken og altan i forlængelse af køkkenet, som blev etableret sidste år.

Andelsboligforeningen er en velfungerende og sund forening, som er en del af et hyggeligt gårdmiljø tæt på dagligvareindkøb, skole, offentlig transport og centrum.

I 2012 kom der nyt tag på ejendommen, i 2018 blev der etableret altaner og i 2019 blev vores opgang renoveret. Der er således ingen store vedligeholdelsesarbejder i udsigt.

Andelsboligforeningen har en meget sund økonomi. Foreningens lån er fastforrentet og der er på den måde en stor sikkerhed for, at den fremtidige boligafgift ikke stiger.
Foreningen har kreditforeningslån med og uden afdrag.

Lejligheden er ideel for den lille familie, det unge par eller delevenlig for kammerater.

Overtagelse hurtigst muligt.

Det anbefales at man ved henvendelse har undersøgt finansieringsmuligheder, da lejligheden sælges til dem, som først kan dokumentere, at finansiering er på plads. :-)

Kontakt mig på 22 48 04 86, hvis I ønsker en fremvisning af vores skønne bolig eller hvis du vil have dokumenter vedr. boligen sendt pr. mail.

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...