Rapportér

Villa til salg, Svenstrup J, Cypresvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1325748
  • Villa
  • 206 m2
  • 1.209 m2
  • 7
  • 2.850.000 kroner
  • 145.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

206 m2 villa til salg i 9230 Svenstrup J

Sjældent udbudt ét-plans-villa med masser af plads på rolig villavej, fantastiske forbedringer og et haveanlæg i superligaen. Alt står skarpt og meget præsentabelt. Klar til en ny familie, der kan give liv i stuerne.

Udenfor det skønne hjems 4 vægge har alt fået en grundig renovering - huset har bl.a. fået nyt listetag i 2017, nye 3-lags Primo plastvinduer, flot facade vandskuring/maling, og indenfor nyt flot badeværelse samt gennemgribende renovering af alle værelser i 2015.

Velkommen indenfor i en rummelig og hyggelig bolig, der byder på store fællesrum med masser af lys, hyggelige kroge, pejs og fantastisk køkken/alrum, der må betegnes som husets hjerte. Herudover en hyggelig TV-stue og i forlængelse af alrum en lys tilbygning med flot panoramaview til haven.

Værelsesafdelingen består af 4 gode værelser - og endnu ét, der er indrettet til walk-in-closet! 2 badeværelser med brus og skønt bryggers.

Haven kræver en præsentation af sælger. Der har lagt mange timer og flid i at skabe en fantastisk oase, der både er smuk og praktisk. Her er skønne kroge, fine terrasser (den ene med overdækning), nyttehave og frugttræer/buske og flot anlagte stier samt drivhus. Vandarrangementet giver liv i haven og en lise til sjælen.

Beliggenheden er for enden af blind vej - meget centralt i Svenstrup - med gåafstand til indkøb, skole, børnehave og bus- og togforbindelser, og desuden tæt på tilkørsel til motorvej. Byen byder på alt, hvad den moderne børnefamilie kan ønske sig - og skal større disponeringer foretages, er der kun 5 min. til City Syd og 10 min. til Aalborg C. Området omkring Svenstrup byder på masser af skøn natur og muligheder for mountainbikekørsel mv.

Interesseret?

Hos RobinHus er det sælger selv, der fremviser boligen og ikke mindst den skønne have.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info...