Rapportér

Lejlighed til salg, Aalborg, Gammel Strandvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364711
  • Lejlighed
  • 36 m2
  • 840.000 kroner
  • 45.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

BILLIG INDFLYTNINGSKLAR STUDIELEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN - AFSLAG VED HURTIG HANDEL!!

OMRÅDE:
Vil du bo centralt midt i byen er Gammel Strandvej en af Aalborgs mest centrale adresser, hvor alt, hvad hjertet kan begære, er indenfor kort rækkevidde. Limfjordsbroen er lige om hjørnet, du er tæt på havnefrontens maritime liv med det altid aktive havnemiljø, hyggelige cafeer og restauranter. Hele området omkring Aalborgs havnefront har de seneste år gennemgået en total forvandling og udvikles til stadighed til et rekreativt miljø med mulighed for masser af kulturelle oplevelser uanset hvad men er til. Fra adressen er der en kort gåtur til Aalborgs midtby med det hyggelige gågademiljø.

EJENDOMMEN:
Selve bygningen er en solid og velholdt ejendom opført i 1939 med gode parkeringsmuligheder lige ved døren, pæn opgang med dørtelefonanlæg, nye altaner. Det store fællesareal rummer en stor solterrasse samt et stort grønt område med borde og bænke, perfekt til en grill aften sammen med vennerne. Selve ejerforeningen drives professionelt med en god sund økonomi til følge. Der findes fælles vaskeri i kælderen mod betaling.

INDRETNING:
Entre. Dejligt badeværelse med hvide fliser og nyere sanitet. Moderniseret køkken med hvide skabselementer. Skøn lys stue med trægulv og udgang til den sydvendte altan.

MULIGHED FOR PRISAFSLAG VED HURTIG HANDEL - RING OG HØR NÆRMERE!!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info...