Rapportér

Andelsbolig til salg, Aalborg, Vestre Fjordvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364794
  • Andelsbolig
  • 76 m2
  • 861.240 kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Lækker indflytningsklar andelsbolig i Vestbyen med 2 altaner heraf 1 med nedgang til gå...

Stor "høj" 2 vær. stuelejlighed uden indkig fra gaden i velkonsolideret og veldrevet andelsboligforening i den attraktive vestby nær Fjordparken.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en flot og velholdt rødstensejendom med flot trappe - dørkaldeanlæg - tag og altaner mod gaden fra 2014 og vinduer i hele ejendommen fra 2018 med 3-lags termoglas.

Boligen:
Entre. Skøn opholdsstue med flot afhøvlet trægulv og udgang til lille altan. Stort soveværelse med afhøvlet trægulv - udgang til stor altan, hvorfra der er nedgang til gårdhaven. Superlækkert køkken fra 2015 med god skabsplads og alt i hvidevarer. Dejligt badeværelse med vaskemaskine - hvide fliser og gulvvarme.

I Vestbyen finder du alt hvad hjertet kan begøre af fritidsaktiviteter - indkøbsmuligheder - gode busforbindelser og rekreative grønne områder samt mulighed for skønne gå/løbe/cykelture langs Limfjorden.

Lejligheden er yderst velholdt og præsentabel og klar til hurtig indflytning. Ring 20 33 55 50 for en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info...