Rapportér

Andelsbolig til salg, Aalborg, Sjællandsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1361228
  • Andelsbolig
  • 58 m2
  • 2
  • 645.000 kroner
  • 1.270 kroner
  • e
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

58 m2 andelsbolig til salg i 9000 Aalborg

En god og praktisk lejlighed, hvis man er studerende, et ungt par eller single. Forældrekøb er tilladt i foreningen. Beliggenheden er rigtig god, og huslejen er lav.

Dejlig 2 værelses andelslejlighed på 58 m2 i Øgadekvarteret tæt på Østre Anlæg, Nordkraft, Musikhuset og Aalborg centrum og gode forbindelser til fx universitetet i Aalborg Øst. Andelsboligforeningen har en god og sund økonomi. Huslejen er 1.270 kr. om måneden. Hertil kommer varmeforbrug, som pt. er ca. 250 kr. om måneden.

Lejligheden er lys og venlig med en god indretning. Den består af stue, soveværelse, køkken, badeværelse og toilet. Bad og toilet er adskilt i hver sit rum. Lejligheden er en hjørnelejlighed med godt udsyn fra stue og soveværelse. Fra køkkenet er der udsigt til det flotte gårdmiljø med overdækket grillområde, borde og bænke, aflåst cykelskur m.m.

Køkkenet har gaskomfur med emhætte, køl- og fryseskab, og der er plads til at installere opvaskemaskine. Stuen har en god vinkel i den ene ende, som giver gode og hyggelige indretningsmuligheder. Indbyggede spots i loftet med lysdæmpere skaber den helt rette stemning. Flotte renoverede gulve og loft.

I kælderen er der vaskerum med egen vaskemaskine. Lejligheden råder over både kælderrum og loftsrum.

Ejendommen fik ny vinduer i 2010, hvor facaden også blev renoveret.

Parkering er gratis i området, og der er gode parkeringsmuligheder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info...