Rapportér

Andelsbolig til salg, Aalborg, Østerbro

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1341692
  • Andelsbolig
  • 78 m2
  • 3
  • 1.165.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

78 m2 andelsbolig til salg i 9000 Aalborg

OMRÅDE:

Lejligheden er beliggende i Øgadekvarteret som har udviklet sig til et attraktivt område. I området er der flere grønne arealer hvor Østre Anlæg kun er et stenkast væk. Med kort afstand fra byen er der et hav af gode indkøbsmuligheder, butikker og gode spisesteder. Desuden findes 7-eleven lige på den anden side af vejen, når du står og mangler noget til morgen eller aften. Hvis du ikke vil gå eller cykle, er der et busstoppested lige udenfor døren hvor der jævnligt kører busser ind til centrum. I gården er der plads til din cykel i et af de store cykelskure og har du bil er der masser af parkeringsmuligheder rundt om lejligheden.

HJEMMET:

Denne lækre lejlighed blev totalrenoveret i 2018 og har en lav boligydelse på kun 2160 kr./mdr. inklusiv varme og er yderst velfungerende til førstegangskøbere eller forældrekøb. Andelsforeningen er derudover rigtig sund, så man kan føle sig tryg og ikke være bange for uforudsete udgifter. Når du træder ind i denne skønne andelsbolig, mødes du af en lys og rummelig entré som er bindeledet til lejlighedens dejlige rum. Lejligheden har bad og toilet i to separate rum. Toilettet findes ved lejlighedens indgang og bad ligger for enden af entréen og lige før soveværelset. Badet består af en stor bruseniche og både bad og toilet er udstyret med gulvvarme. Hjemmets soveværelse har en god størrelse med et stort indbygget skab. Boligen har to skønne stuer med stukloft som ligger i forbindelse med hinanden. Her er der både spisebordsplads til at invitere gæster og masser af plads til at slappe af efter dagens strabadser. Lejligheden har et nyt lækkert køkken fra JKE Design med alt i nye hårde hvidevarer. Derudover er boligen også renoveret med helt nye el-installationer. Til lejligheden følger egen kælder- og loftrum med privat vaske-tørremaskine i kælder. Ønsker du at grille og hygge eller blot slappe af, har gården grill og bænke med sol det meste af dagen.

OM HJEMMET KAN VI FREMHÆVE:

- Tæt på grønne områder, indkøb, centrum og meget mere

- To lækre og rummelige stuer

- Badeværelse med bruseniche

- Toilet og bad med gulvvarme

- Nyt køkken fra JKE Design med nye hårde hvidevarer

- Perfekt valg til førstegangskøbere eller forældrekøb

- Lav boligydelse

YDERLIGERE INFO:

Andelsboliger er svære at sammenligne priser med af flere årsager. Hvis man så skulle sammenligne prisen med en lejelejlighed ville denne lejlighed koste 4600 kr./mdr. inklusiv varme. Dette vil være ud fra et afdragsfrit lån på 3,75%, som betyder du kun skal betale renter. I dette tilfælde vil du derfor betale 3640 kr./mdr. i renter, men man vil få 1/3 af dette beløb, altså 1200 kr. tilbage, da ens månedlige fradrag stiger med dette beløb. Det vil dermed sige at der betales 2160 kr. i husleje inklusiv varme og 2440 kr. i renter = 4600 kr.

OBS: husdyr ikke tilladt

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info...